image

Tokyo Hotels

Een notitie over de prijsklassen van Hotels in Tokyo.

De meeste hotels in Tokyo veranderen hun tarieven afhankelijk van het seizoen. De prijzen zijn het hoogst in het voorjaar (eind maart tot eind april). Ik gebruik de volgende prijsklassen om hotels te classificeren. De vermelde tarieven zijn per kamer  voor tweepersoonskamers met 1 of 2 bedden. Wisselkoersen zijn vanaf november 2017.

  • Budget: minder dan Y12.000 (€ 100) per kamer
  • Gemiddeld: tussen Y12.000 (€ 100) en Y30.000 (€ 260) per kamer
  • Luxe: meer dan Y30.000 (€ 260) per kamer

Waar te verblijven in Tokyo?

Tokyo is een enorme stad en elke “wijk” heeft een ander karakter. Het is dus heel belangrijk om in een goede omgeving te blijven. Bekijk de map onderaan om een idee te krijgen van de locaties, zolang je aan de Yamanote lijn zit, zit je goed. Mocht je vragen hebben hieronder kunt u altijd contact met mij opnemen.

Beste budget hotels in Tokyo

  • Het zal u misschien verbazen te ontdekken dat u in Tokyo een perfect aanvaardbare kamer kunt krijgen voor minder dan Y12.000 (€100 per dag in november 2017). Zie mijn Beste budget Hotels in Tokyo pagina voor mijn lijst met beste budget hotels in Tokio.

Beste middenklasse en zakenhotels in Tokyo

  • In de middenklasse tussen Y12.000 (€100) en Y30.000 (€260) per kamer, vindt u hier de beste hotels in Tokyo. Hotels in dit bereik zullen vaak de kwaliteit van luxe hotels in andere delen van de wereld benaderen. Veel van de middenklasse hotels in Tokyo zullen overkomen als zakenhotels of luxe hotels. Zie mijn beste middenklassen hotels in Tokyo pagina voor mijn topkeuze in deze prijsklasse.

Beste luxe hotels in Tokyo

  • Tokyo heeft een uitstekende verzameling luxe hotels (meer dan Y30.000 / €260 per kamer). Zie mijn beste luxe hotels in Tokyo pagina voor mijn lijst met de allerbeste hotels in de stad.

Beste boetiekhotels in Tokyo

  • Boetiekhotels zijn relatief zeldzaam in Tokyo. Maar degenen die er bestaan zijn geweldig. Zie mijn beste boetiekhotels in Tokyo pagina voor mijn topkeuze.

Beste hotels in Tokyo voor gezinnen